ORDU / KUMRU - Kumru Ergentürk İmam Hatip Ortaokulu

Kumru Ergentürk İmam Hatip Ortaokulu

Ergentürk mh. Sarapdal sk. No15 KUMRU/ORDU
Vizyon
Araştıran, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, gelişime açık, kendine güvenen, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin Genel Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda milli birlik ve bütünlük içinde, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olan, vatanını ve bayrağını seven, ahlaklı, maneviyatı yüksek, insana değer veren, doğru, dürüst ve özgüvenini kazanmış, inceleyen, araştıran, üreten, erdemli bireyler olarak yetiştirmektir.
Ulaşım
İlçeden her saat başı dolmuş kalkmaktadır.Ünye ve Fatsa´dan da dolmuşlar ile ulaşım yapılmaktadır. Ayrıca Kumru´dan öğretmen servisi kalkmaktadır.
Ergentürk Mahallesi
İlçe merkezine 11km,il merkezine 86km